Project: Gevelreiniging in Goirle

Type woning:

Aantal m²:

Plaats:

Tijdsduur:

Rijtjeshuis

gevelreiniging

Goirle

14 dagen

Gevelreiniging in Goirle

“Onze witte muur begint zwart te worden. Heb je tijd voor een gevelreiniging in Goirle?” Zo’n telefoontje kregen wij binnen op een donderdagochtend. Met volle overtuiging (en nog vol energie) zeiden wij dan ook “ja, natuurlijk!” Na de inspectie van die avond konden wij de volgende dag gelijk beginnen.

Dit was niet de typische woning met een bakstenen muur waar je zonder problemen bij kon komen met de ladder. Hiervoor hadden we het zware geschut nodig; de hoogwerker. Zo konden we over de heg heen en van boven naar beneden werken. Terwijl wij druk bezig waren de muren weer wit te krijgen kregen we veel toeschouwers. Gevelreiniging in deze straat van Goirle blijkt al aan te slaan, misschien krijgen we binnenkort wel een telefoontje van u!

Woont u in Goirle en denkt u ook dat uw gevels toe zijn aan een schoonmaakbeurt? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij komen langs voor een gratis inspectie, geven u de offerte en zullen gelijk starten na het akkoord.

U mag ons altijd bellen, maar een bericht versturen via de website kan ook. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Onze werkwijze

Bij Corstanje Reiniging & Onderhoud weet u altijd precies waar u aan toe bent.Wij doen gewoon waar we goed in zijn: uw gevel en dak laten blinken.

Inschatting maken

Zonder voorrijkosten,
overal in Nederland

Werk uitvoeren

Door vakmannen, veilig
en met moderne apparatuur

Offerte uitbrengen

Geheel vrijblijvend,
op korte termijn

Huis laten blinken

Het kan er weer lange tijd
tegen aan. Mét garantie

Related Works