Project: Gevelreiniging in Etten-Leur

Type woning:

Aantal m²:

Plaats:

Tijdsduur:

Vrijstaande woning

gevelreiniging

Etten-Leur

14 dagen

Gevelreiniging in Etten-Leur

“Kun je morgen langskomen voor een gevelreiniging in Etten-Leur? Wij hebben een redelijk groot huis.” En zo kwamen wij terecht bij deze grote woning in Etten-Leur. Wat een prachtig plaatje, toch? Maar dat is niet waar we voor kwamen, we kwamen voor de gevels. Doordat dit huis in moeder natuur staat is de gevelreiniging wat vaker nodig dan gebruikelijk. Het was dan ook niet de eerste keer dat de bewoners vonden dat de gevel weer toe was aan een onderhoudsbeurt.

De offerte werd al geaccepteerd voordat die er was. De gevelreiniging was duidelijk nodig en de bewoners waren het daar mee eens. Binnen een week was alles weer spik en span. Als u nu door Etten-Leur heen rijdt en dit huis ziet dan weet u waar u terecht kunt voor gevelreiniging. Twijfel niet om contact met ons op te nemen, dan komen we zo snel mogelijk bij u langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen!

U mag ons altijd bellen, maar een bericht versturen via de website kan ook. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Onze werkwijze

Bij Corstanje Reiniging & Onderhoud weet u altijd precies waar u aan toe bent.Wij doen gewoon waar we goed in zijn: uw gevel en dak laten blinken.

Inschatting maken

Zonder voorrijkosten,
overal in Nederland

Werk uitvoeren

Door vakmannen, veilig
en met moderne apparatuur

Offerte uitbrengen

Geheel vrijblijvend,
op korte termijn

Huis laten blinken

Het kan er weer lange tijd
tegen aan. Mét garantie

Related Works