Project: Dakrenovatie in Tilburg

Type woning:

Aantal m²:

Plaats:

Tijdsduur:

Vrijstaande woning

dakrenovatie

Tilburg

1 week

Dakrenovatie in Tilburg

Het gesprek begon met “mijn dak lekt” en eindigde met “heb je tijd voor een dakrenovatie in Tilburg?” Vanaf het begin klonk dit al als een heel serieus project waar tijdsdruk bij zat doordat de bewoners van dit vrijstaand huisje veel last hadden van de lekkage. Daarom kwamen we de volgende dag gelijk langs om te kijken wat er aan de hand was. Eenmaal aangekomen schrokken we van de staat waarin het huis zich verkeerde. Ter plekke hebben we besproken wat er nodig was en die avond ging de offerte nog uit de deur.

In de ochtend was er al een akkoord gegeven op de offerte dus konden we gelijk beginnen. We zijn van boven naar beneden gegaan om de dakrenovatie voor dit huis in Tilburg compleet te maken. Nadat de nodige renovatie was toegepast hebben we alles netjes gereinigd wat het uiteindelijke resultaat leverde (zie hieronder). De klant was opgelucht dat het dak nog te redden was zonder onnodig hoge kosten te betalen voor een geheel nieuw dak.

Heeft u problemen met u dak en denkt u dat wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op zodat we langs kunnen komen om te kijken wat er moet gebeuren!

U mag ons altijd bellen, maar een bericht versturen via de website kan ook. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Onze werkwijze

Bij Corstanje Reiniging & Onderhoud weet u altijd precies waar u aan toe bent.Wij doen gewoon waar we goed in zijn: uw gevel en dak laten blinken.

Inschatting maken

Zonder voorrijkosten,
overal in Nederland

Werk uitvoeren

Door vakmannen, veilig
en met moderne apparatuur

Offerte uitbrengen

Geheel vrijblijvend,
op korte termijn

Huis laten blinken

Het kan er weer lange tijd
tegen aan. Mét garantie