Project: Gevelrenovatie Dordrecht

Type woning:

Aantal m²:

Plaats:

Tijdsduur:

Twee-onder-een-kap

gevelrenovatie

Dordrecht

2 weken

Gevelrenovatie Dordrecht

“Onze gevel is toe aan vernieuwing, kun je naar Dordrecht komen voor een gevelrenovatie?” Dat kregen we te horen van deze familie in Dordrecht. Dus daar gingen we heen de volgende ochtend, om te kijken wat er nou precies aan de hand was. Eenmaal aangekomen was het al duidelijk dat de voegen van de gevel het begaven. Er was spoedig een gevelrenovatie nodig in Dordrecht.

 

Wij kwamen met een plan, stuurden de offerte op en nadat de familie akkoord was gegaan begonnen we met het bouwen van een gigantische steiger. Die steiger bleek ook wel nodig te zijn want elk gedeelte van de gevel had aandacht nodig. Oude voegen eruit, schoonmaken, nieuwe voegen erin en impregneerlaag erover heen. Binnen 2 week was de hele gevel gerenoveerd en waren we weer onderweg naar een nieuw project. Nog een blije klant erbij!

 

Denkt u dat uw gevel ook toe is aan renovatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op en we komen zo snel mogelijk langs om te kijken wat er nodig is!

U mag ons altijd bellen, maar een bericht versturen via de website kan ook. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Onze werkwijze

Bij Corstanje Reiniging & Onderhoud weet u altijd precies waar u aan toe bent.Wij doen gewoon waar we goed in zijn: uw gevel en dak laten blinken.

Inschatting maken

Zonder voorrijkosten,
overal in Nederland

Werk uitvoeren

Door vakmannen, veilig
en met moderne apparatuur

Offerte uitbrengen

Geheel vrijblijvend,
op korte termijn

Huis laten blinken

Het kan er weer lange tijd
tegen aan. Mét garantie