Project: Dakreiniging in Oss

Type woning:

Aantal m²:

Plaats:

Tijdsduur:

Vrijstaande woning

90

Oss

5 dagen

Dakreiniging in Oss

“Ons dak en schoorsteen zien er een beetje somber uit, heb je tijd om deze week nog langs Oss te komen om ons dak een schoonmaakbeurt te geven?” En zo begon de week gelijk al met een interessant dakreiniging project in Oss waarbij we ook even de schoorsteen en nokvorsten moesten meenemen.

Wij doen altijd eerst even een snelle inspectie gebaseerd op foto’s of als we tijd hebben en in de buurt zijn, dan kunnen we even langskomen. Tijdens de inspectie vinden altijd weer iets wat de klant in eerste instantie gemist had of niet over nagedacht heeft. Vanuit daar konden we dan ook een offerte maken voor dit project. Diezelfde week zijn we nog langsgekomen om het project binnen een dag af te ronden.

Mocht uw dak nou ook toe zijn aan een dakreinigings beurt en woont u in Oss? Stuur ons dan nu een bericht op de website of bel ons even zodat wij uw dak weer in een top staat kunnen brengen!

U mag ons altijd bellen, maar een bericht versturen via de website kan ook. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Onze werkwijze

Bij Corstanje Reiniging & Onderhoud weet u altijd precies waar u aan toe bent.Wij doen gewoon waar we goed in zijn: uw gevel en dak laten blinken.

Inschatting maken

Zonder voorrijkosten,
overal in Nederland

Werk uitvoeren

Door vakmannen, veilig
en met moderne apparatuur

Offerte uitbrengen

Geheel vrijblijvend,
op korte termijn

Huis laten blinken

Het kan er weer lange tijd
tegen aan. Mét garantie

Related Works