Project: Gevelreiniging in Zoetermeer

Type woning:

Aantal m²:

Plaats:

Tijdsduur:

Twee-onder-een-kap

60m² gevelreiniging

Zoetermeer

5 dagen

Gevelreiniging in Zoetermeer

Een gevel reinigen in Zoetermeer, dat is zo gepiept! Na een telefoontje waarbij de bewoners gelijk vroegen naar een gevelreiniging wisten we gelijk wat ons te wachten stond. Eenmaal aangekomen voor de inspectie bleek het project toch groter te zijn dan we dachten. Het dak was namelijk ook toe aan wat werk dus dat pakten we gelijk mee. Nadat het akkoord op de offerte was gegeven natuurlijk.

Een gevelreiniging in Zoetermeer werd al snel een project die ons een week lang bezighield. Alleen maar weer goed voor ons; mond-op-mond reclame. We werkten het dak en losstaande gevels tegelijkertijd af. Door geweldig teamwork konden we vlot te werk gaan en topkwaliteit leveren. Wanneer je dan ook nog complimentjes krijgt van de klant krijgt, geeft dat een extra voldaan gevoel.

Woont u in de omgeving van Zoetermeer en denkt u dat uw woning toe is aan een grondige gevelreiniging? Twijfel dan niet om ons vandaag nog te bellen zodat we zo snel mogelijk langs kunnen komen voor een GRATIS inspectie!

U mag ons altijd bellen, maar een bericht versturen via de website kan ook. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Onze werkwijze

Bij Corstanje Reiniging & Onderhoud weet u altijd precies waar u aan toe bent.Wij doen gewoon waar we goed in zijn: uw gevel en dak laten blinken.

Inschatting maken

Zonder voorrijkosten,
overal in Nederland

Werk uitvoeren

Door vakmannen, veilig
en met moderne apparatuur

Offerte uitbrengen

Geheel vrijblijvend,
op korte termijn

Huis laten blinken

Het kan er weer lange tijd
tegen aan. Mét garantie

Related Works