Project: Gevelreiniging in Rotterdam

Type woning:

Aantal m²:

Plaats:

Tijdsduur:

Vrijstaande woning

gevelreiniging

Rotterdam

10 dagen

Gevelreiniging in Rotterdam

Rotterdam, de grote stad met veel gevels. Zo waren we donderdag ook weer in Rotterdam voor een gevelreiniging. Dit enorme huis was namelijk toe aan een onderhoudsbeurt zodat het huis ook mooi blijft. De bewoners belden ons op met de vraag of we alles even konden controleren. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen!

Tijdens de inspectie viel al gauw op dat de woning een impregneerlaag nodig had en daarnaast moest alles ook weer even schoongemaakt worden. Hier kwam de hoogwerker weer goed van pas doordat het een scheef dak is dat op een aardige hoogte zit. Dit maakte ons werk snel en efficient. In dezelfde week was de villa weer zo goed als nieuw.

Woont u in de omgeving Rotterdam en denkt u dat uw woning toe is aan een gevelreiniging of grote onderhoudsbeurt? Neem vandaag dan nog contact met ons op, dan komen wij morgen bij u langs voor een inspectie!

U mag ons altijd bellen, maar een bericht versturen via de website kan ook. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Onze werkwijze

Bij Corstanje Reiniging & Onderhoud weet u altijd precies waar u aan toe bent.Wij doen gewoon waar we goed in zijn: uw gevel en dak laten blinken.

Inschatting maken

Zonder voorrijkosten,
overal in Nederland

Werk uitvoeren

Door vakmannen, veilig
en met moderne apparatuur

Offerte uitbrengen

Geheel vrijblijvend,
op korte termijn

Huis laten blinken

Het kan er weer lange tijd
tegen aan. Mét garantie

Related Works