Project: Gevelreiniging in Bergen op Zoom

Type woning:

Aantal m²:

Plaats:

Tijdsduur:

Vrijstaande woning

gevelreiniging

Bergen op Zoom

14 dagen

Gevelreiniging in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom; wat een gezellig plaatsje. Dat zijn de bewoners van dit geweldige huis daar ook. Na een gratis inspectie kwamen we erachter dat deze woning toe was aan wat onderhoud. Met name gevelreiniging en het zandstralen van de gevels. Het huis werd zeker niet jaarlijks onderhouden door dak- en gevel experts (zoals ons) maar het was nog niet te laat.

Nadat de bewoners de offerte goed hadden gekeurd konden we gelijk aan de slag. Het zandstralen van de gevels is een hardere manier van schoonmaken dan met de hogedrukspuit. Dit was ook wel nodig doordat dit huis dus jarenlange onderhoud had gemist. Vandaar ook de steigers en gesloten ramen op de foto’s. Toen we klaar waren was het huis weer zo goed als nieuw en de klanten zo blij als we graag zien.

Denkt u dat uw woning toe is aan gevelreiniging en woont u in Bergen op Zoom? Heeft uw huis geen professionele onderhoudsbeurt gehad in

U mag ons altijd bellen, maar een bericht versturen via de website kan ook. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Onze werkwijze

Bij Corstanje Reiniging & Onderhoud weet u altijd precies waar u aan toe bent.Wij doen gewoon waar we goed in zijn: uw gevel en dak laten blinken.

Inschatting maken

Zonder voorrijkosten,
overal in Nederland

Werk uitvoeren

Door vakmannen, veilig
en met moderne apparatuur

Offerte uitbrengen

Geheel vrijblijvend,
op korte termijn

Huis laten blinken

Het kan er weer lange tijd
tegen aan. Mét garantie

Related Works