Project: Gevelreiniging in Woerden

Type woning:

Aantal m²:

Plaats:

Tijdsduur:

Rijtjeshuis

gevelreiniging

Woerden

10 dagen

Gevelreiniging in Woerden

En toen stonden we de gevels te reinigen van een woning in Woerden. Een gevelreiniging is veruit de meest gevraagde service door klanten bij Corstanje. Dat is niet omdat mensen veel van gevels af weten of hun woning willen verzorgen. Het is simpelweg het eerste wat u ziet als u uw huis binnen loopt. En wanneer de gevel vies is moet er wat aan gedaan worden. Zo vonden de bewoners van dit huis in Woerden dat ook.

Na de grondige inspectie werd de offerte gelijk goedgekeurd waardoor we de volgende dag al konden beginnen. Zoals vaak voorkomt was gevelreiniging niet het enige wat dit huis nodig had, het dak had ook wat werk nodig. We werkten van boven naar beneden en binnen een paar dagen leek het net alsof deze woning opnieuw gebouwd was. In ieder geval was het resultaat “Top!” volgens de klant.

Wilt u ook graag dat wij langskomen voor een gevelreiniging in Woerden? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat wij zo snel mogelijk langs kunnen komen voor een GRATIS inspectie!

U mag ons altijd bellen, maar een bericht versturen via de website kan ook. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Onze werkwijze

Bij Corstanje Reiniging & Onderhoud weet u altijd precies waar u aan toe bent.Wij doen gewoon waar we goed in zijn: uw gevel en dak laten blinken.

Inschatting maken

Zonder voorrijkosten,
overal in Nederland

Werk uitvoeren

Door vakmannen, veilig
en met moderne apparatuur

Offerte uitbrengen

Geheel vrijblijvend,
op korte termijn

Huis laten blinken

Het kan er weer lange tijd
tegen aan. Mét garantie

Related Works