Project: Gevelreiniging Den Haag

Type woning:

Aantal m²:

Plaats:

Tijdsduur:

Vrijstaande woning

gevelreiniging

Den Haag

5 dagen

Gevelreiniging Den Haag

“Ik denk dat mijn woning toe is aan een onderhoudsbeurt, heb je tijd voor een gevelreiniging in Den Haag?” En we hadden weer een telefoontje binnen gekregen van een klant uit Den Haag. “Natuurlijk hebben we daar tijd voor, wanneer kunnen we langskomen voor een inspectie?” Zo gezegd, zo gedaan. Nadat we de hele woning hadden geïnspecteerd bleken de schoorsteen en het dak ook nogal aangetast te zijn.

De offerte was goedgekeurd en zo konden we beginnen met het schoonmaken van het hele exterieur, van boven naar beneden. Wat was het toch weer mooi om een stenen schoorsteen tegen te komen (die zien we niet zo vaak meer). De klus was zo geklaard en we hadden er weer een blije klant bij in Den Haag.

Mocht u ook een gevelreiniging in Den Haag willen, laat het ons dan weten! U kunt ons bellen, mailen of berichten. Dan zorgen wij dat we zo snel mogelijk reageren en binnen de kortste keren voor de deur staan.

U mag ons altijd bellen, maar een bericht versturen via de website kan ook. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Onze werkwijze

Bij Corstanje Reiniging & Onderhoud weet u altijd precies waar u aan toe bent.Wij doen gewoon waar we goed in zijn: uw gevel en dak laten blinken.

Inschatting maken

Zonder voorrijkosten,
overal in Nederland

Werk uitvoeren

Door vakmannen, veilig
en met moderne apparatuur

Offerte uitbrengen

Geheel vrijblijvend,
op korte termijn

Huis laten blinken

Het kan er weer lange tijd
tegen aan. Mét garantie

Related Works