Project: Gevelreiniging en dakreiniging in Roosendaal

Type woning:

Aantal m²:

Aantal m²:

Plaats:

Tijdsduur:

Vrijstaande woning
 

dakreiniging

gevelreiniging

Roosendaal

14 dagen

Gevelreiniging en dakreiniging in Roosendaal

Een gevelreiniging in Roosendaal dachten we maar dat bleek toch anders te zijn… De klant had de dag ervoor gebeld en vertelde ons dat zijn gevel erg smerig leek. Daar wilde hij dus wat aan gedaan hebben. Allereerst komen wij altijd even voor een inspectie om te kijken wat er moet gebeuren. Tijdens de inspectie van de gevels van dit huis in Roosendaal viel ons het dak ook gelijk op. Deze woning was toe aan een volledige onderhoudsbeurt.

En zo werd een gevelreiniging in Roosendaal heel gauw een full blast onderhoudsbeurt. De klant was het eens met de offerte en wilde zijn woning weer brandschoon hebben. We begonnen op het dak en werkten van boven naar beneden. Eerst de dakreiniging, toen de gevelreiniging en als laatste nog een impregneerlaag eroverheen. Zo gaat de gevel langer mee en blijft de woning ook langer mooi.

Woont u in Roosendaal en denkt u dat uw woning toe is aan gevelreiniging of een algemene onderhoudsbeurt? Twijfel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen! Dan komen wij morgen nog bij u langs.

U mag ons altijd bellen, maar een bericht versturen via de website kan ook. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Onze werkwijze

Bij Corstanje Reiniging & Onderhoud weet u altijd precies waar u aan toe bent.Wij doen gewoon waar we goed in zijn: uw gevel en dak laten blinken.

Inschatting maken

Zonder voorrijkosten,
overal in Nederland

Werk uitvoeren

Door vakmannen, veilig
en met moderne apparatuur

Offerte uitbrengen

Geheel vrijblijvend,
op korte termijn

Huis laten blinken

Het kan er weer lange tijd
tegen aan. Mét garantie

Related Works