Project: Gevelreiniging en dakreiniging in Tiel

Type woning:

Aantal m²:

Aantal m²:

Plaats:

Tijdsduur:

Vrijstaande woning
 

150m² dakreiniging

120m² gevelreiniging

Tiel

7 dagen

Gevelreiniging en dakreiniging in Tiel

Er was eens een vrijstaande woning in Tiel die toe was aan een grondige gevelreiniging… Toen de bewoners ons vroegen om langs te komen omdat ze het huis wilden verkopen waren we erg benieuwd. Voordat u een huis verkoopt is het natuurlijk verstandig om te zorgen dat de woning er op zijn best bij staat, zo verhoogt u ook de waarde van uw woning. 

Nadat bij de inspectie bleek dat het dak ook toe was aan een onderhoudsbeurt waren de bewoners blij dat we daar zelf mee kwamen. Er werd dan ook snel een akkoord gegeven op de offerte en zo konden we beginnen met het dak voordat we verder gingen met de gevels. “Het lijkt net alsof dit een nieuwbouw woning is, geweldig!” Dat is de reactie die we kregen, weer een tevreden klant.

Woont u in de omgeving en denkt u dat uw woning toe is aan gevelreiniging? Of wilt u net als deze mensen uw woning een grondige onderhoudsbeurt geven voordat u de woning te koop zet? Pak dan nu de telefoon en bel of bericht ons zodat wij langs kunnen komen!

U mag ons altijd bellen, maar een bericht versturen via de website kan ook. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Onze werkwijze

Bij Corstanje Reiniging & Onderhoud weet u altijd precies waar u aan toe bent.Wij doen gewoon waar we goed in zijn: uw gevel en dak laten blinken.

Inschatting maken

Zonder voorrijkosten,
overal in Nederland

Werk uitvoeren

Door vakmannen, veilig
en met moderne apparatuur

Offerte uitbrengen

Geheel vrijblijvend,
op korte termijn

Huis laten blinken

Het kan er weer lange tijd
tegen aan. Mét garantie

Related Works