Project: Gevelreiniging in Tilburg

Type woning:

Aantal m²:

Plaats:

Tijdsduur:

Twee-onder-een-kap

gevelreiniging

Tilburg

1 week

Gevelreiniging in Tilburg

Daar ging de telefoon dan, voor een gevelreiniging in Tilburg. We namen de telefoon op en wisten niet wat ons te wachten stond. De vrouw die belde was er klaar mee. “Het huis lijkt wel verwilderd,” zei ze. We stelden haar gerust en de volgende dag reden we er heen na de ochtendklus. Toen we aankwamen zagen we precies wat ze bedoelde. Er moest van alles gebeuren, niet alleen de gevels moesten gereinigd worden, nee dit mooie huis in Tilburg had een make over nodig.

Nadat we een schatting hadden gemaakt van wat er precies nodig was en er akkoord was gegaan met de offerte konden we de volgende dag gelijk beginnen. De gevelreiniging in Tilburg liep soepel op de donderdagmiddag waardoor we aan het einde van de dag alle gevels afgerond hadden. En wat een resultaat was dat, het huis ging van ‘verwilderd’ naar ‘zo goed als nieuw’ binnen één dag. Naarmate het project vorderde zagen we een sprankje opluchting bij de vrouw van het huis en haalden wij daar onze voldoening uit. Na de gevels volgde het dak en zo zag het verwilderd huis er weer uit als een droomhuis.

U mag ons altijd bellen, maar een bericht versturen via de website kan ook. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Onze werkwijze

Bij Corstanje Reiniging & Onderhoud weet u altijd precies waar u aan toe bent.Wij doen gewoon waar we goed in zijn: uw gevel en dak laten blinken.

Inschatting maken

Zonder voorrijkosten,
overal in Nederland

Werk uitvoeren

Door vakmannen, veilig
en met moderne apparatuur

Offerte uitbrengen

Geheel vrijblijvend,
op korte termijn

Huis laten blinken

Het kan er weer lange tijd
tegen aan. Mét garantie

Related Works