Project: Gevelreiniging Dordrecht

Type woning:

Aantal m²:

Plaats:

Tijdsduur:

Twee-onder-een-kap

X gevelreiniging

Dordrecht

1 week

Gevelreiniging in Dordrecht

Dit keer mochten we naar Dordrecht toe voor een gevelreiniging. Een twee-onder-een-kap woning. En dat was nodig ook zoals u kan zien. Dit gezin in Dordrecht vond het tijd voor een reiniging en vroegen een week hiervoor een vrijblijvende inspectie aanvraag aan. Zoals beloofd kwamen wij langsrijden in Dordrecht en constateerden dat het reinigen van de gevels prima mogelijk was. We konden direct een indicatie van de prijs geven.

Na het akkoord op de offerte gingen we een week later al aan de slag. We parkeerden onze hoogwerker op de oprit, koppelden onze hogedrukreiniger aan en gingen aan de slag. Eerst naar boven van rechts naar links baanden we ons een weg naar beneden. Geen detail werd overgeslagen. Het resultaat duidelijk zichtbaar. De gevelreiniging bleek geslaagd. De bewoners vroegen ons of het impregneren van de gevels ook nog mogelijk was. Ach ja, onze hoogwerker stond er nu toch. De impregnatie ook maar direct even meegepakt!

Een mooie klus met een mooi resultaat!

U mag ons altijd bellen, maar een bericht versturen via de website kan ook. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Onze werkwijze

Bij Corstanje Reiniging & Onderhoud weet u altijd precies waar u aan toe bent.Wij doen gewoon waar we goed in zijn: uw gevel en dak laten blinken.

Inschatting maken

Zonder voorrijkosten,
overal in Nederland

Werk uitvoeren

Door vakmannen, veilig
en met moderne apparatuur

Offerte uitbrengen

Geheel vrijblijvend,
op korte termijn

Huis laten blinken

Het kan er weer lange tijd
tegen aan. Mét garantie

Related Works